Erklæring om fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har ret til at annullere denne aftale inden for fjorten dage uden begrundelse.
Fortrydelsesfristen udløber fjorten dage efter den dag, hvor du eller tredjepart, dog ikke transportøren, får varen i fysisk besiddelse. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os

TROTEC® GmbH
Grebbener Straße 7
DE-52525 Heinsberg
Telefax: +49 2452 962-92450
E-Mail: info@trotec24.com
ved hjælp af en klar forklaring af din beslutning om at fortryde denne aftale (f.eks. et brev via post, telefax eller email). Du kan bruge eksempelvis den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke et krav.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at der sendes en meddelelse om udøvelsen af fortrydelsesretten inden fristens udløb .

Virkning af tilbagekaldelse

Hvis du fortryder denne aftale, vil vi refundere alle betalinger, som vi modtog fra dig, inklusiv leveringsomkostninger (bortset fra de meromkostninger , som opstod ved et andet leveringsvalg, som ikke var den fordelagtige tilbudte standardlevering), straks og senest inden for fjorten dage efter den dato, hvor vi har modtaget din fortrydelse af aftalen. Til tilbagebetaling bruger vi den samme betalingsmetode, som du benyttede til at foretage ved den oprindelige transaktion, medmindre der udtrykkeligt er aftalt andet med dig; under alle omstændigheder vil du ikke blive opkrævet gebyr for tilbagebetaling. Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne retur, eller indtil du har bevist, at du har returneret varerne, alt efter hvad der skete først.

Leveringsparathed af varer

Varen tilbagesendes eller overrækkes senest fjorten dage efter den dato, hvor du har givet besked om tilbagekaldelse af aftalen til

TROTEC® GmbH
Ferdinand-Porsche-Straße 4
D-52525 Heinsberg

Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af fristen på fjorten dage. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Varen er ikke leveringsparat

Vi afhenter varerne. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne på 79 EUR.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på, som ikke nødvendigvis skyldes dig.

Afslutning af erklæring om fortrydelsesret


 

Hotline:

+49 2452 962-450

Mandag – Torsdag: kl. 8:00 – 17:30

Fredag: kl. 8:00 – 17:00