Design-Luftrenser AirgoClean® 11 E med HEPA-filter

Produktnummer 1580001011
Du sparer: 351.86 kr
kr 820,22 kr 468,36 Inkl. moms

Vis nettopris

Design-Luftrenser AirgoClean® 11 E med HEPA-filter

Fjerner 99,97% vira, bakterier, fint støv og allergener som pollen, støvmider og skæl fra dyr fra rumluften
Reducerer forurenende stoffer i rumluften og øger livskvaliteten

AirgoClean® 11 E designer luftrenser kombinerer tidløs elegance med effektiv HEPA luftrensningsteknologi. Takket være den matte sorte overflade af høj kvalitet og den cylindriske æstetik giver den kompakte luftrenser et visuelt udsagn i både private og professionelle miljøer. Uden at miste det væsentlige af syne - bringe sundere luft ind i dit hjem for at indånde og trække vejret dybt. Vores egne fire vægge er vores beskyttede rum til at genoplade dine batterier og nyde livet med fuld ånde. Vi vil have det godt her uden at skulle frygte, at vores helbred vil blive truet af luftbårne påvirkninger.

Ren luft er en forudsætning for et sundt liv

Hver dag trækker vi vejret ind og ud op til 20.000 liter luft. Dette svarer til en masse på omkring 25 kilo og overstiger langt den mængde mad og drikke, der indtages om dagen. Men mens vi er opmærksomme på friskhed, oprindelse og ingredienser i mad, lægger vi kun vægt på luftkvaliteten. Ren luft er lige så vigtig for vores helbred, trivsel og ydeevne på arbejdspladsen som en afbalanceret kost, motion og tilstrækkelig søvn.

Forurenende stoffer og suspenderet stof i luften er sundhedsskadelige

Uforurenet luft kan ikke tages for givet. Virus, fint støv, bakterier, skimmelsporer, støvmider, dyrevægt og ubehagelig lugt forurener luften i boligarealer og på arbejdspladsen. For at gøre tingene værre har mange steder selv luften uden for et højt niveau af partikler. De små partikler med en diameter på mindre end 2,5 µm (PM2,5) kommer ind i vores personlige miljø gennem vinduer og døre og kommer ind i kroppen gennem vejrtrækning. Nyere undersøgelser viser, at disse nanopartikler allerede kan føre til sundhedsmæssige problemer hos børn.

Den AirgoClean® 11 E luftrenser bringer ren luft ind i dit liv

En høj kvalitet 3-i-1 HEPA-filter (bestående af HEPA, carbon og forfiltre) filtrerer op til 99,97 procent af alle partikler med en størrelse på op til 0,3 um fra Indendørs luft - størrelsen af ​​de mest almindelige luftbårne forurenende stoffer som vira såvel som bakterier. Så snart luften strømmer gennem filteret, bliver forurenet rumluft ren, HEPA-filtreret ren luft, fri for skadelige stoffer. Og det helt automatisk takket være de nyeste støv- og luftkvalitetssensorer, hvormed luftkvaliteten kontinuerligt måles og ændringer genkendes - for derefter at modvirke dette med en intelligent reguleret luftrensningstjeneste. Luftrensningen suppleres med en ionisering af de grove partikler (dyrehår, pollen og støv), der flyder rundt, hvilket får dem til at synke ned på jorden, suges ind af luftstrømmen i AirgoClean® 11 E og filtreres i forfilteret. Den tretrins justerbare blæser med en maksimal luftcirkulation på 120 m³ / h muliggør en mærkbar forbedring af luftkvaliteten i rum op til 15 m² eller 38 m³.

Farve LED luftkvalitetsdisplay

I den automatiske tilstand af AirgoClean® 11 E bliver den ellers usynlige luftkvalitet synlig. Tre-trins LED-luftkvalitetsdisplayet lyser grønt, blå eller rødt i henhold til den målte luftkvalitet. Ventilationshastigheden og den tilhørende luftrensningsydelse reguleres ud fra luftkvaliteten:

grøn: god luftkvalitet
blå: medium luftkvalitet
rød: dårlig luftkvalitet


Sundere luft når som helst og hvor som helst

Lad ikke indeluftens kvalitet være tilfældig. Vær aktiv forsigtig med at beskytte din families sundhed. AirgoClean® 11 E-luftrenser forbedrer luftkvaliteten døgnet rundt og giver dig frihed til at nyde et sundt liv.

Hurtig 360 ° luftrensning

Luften suges ind af den cylindrisk formede enhed med optimeret flow rundt omkring, rengøres i det meget effektive 360 ​​° HEPA-filter og frigives jævnt tilbage i rummet via luftudgangen med faste lameller.

Anvendelsesområder og rumstørrelser:

Filtrering af fint støv, pollen og dyrehår (CADR):GVelegnet til rum op til 15 m² / 37,5 m³.

Virusfiltrering SARS-CoV-2 og generel infektionsbeskyttelse (influenza, forkølelse, mæslinger osv.):Med 6 luftudskiftninger (kontor, mødelokaler) velegnet til rum op til max. 8 m² / 20 m³.Med 10 luftudskiftninger (praksis, behandlingsrum) egnet til rum op til max. 5 m² / 12,5 m³.Bemærk: Med den maksimale rumstørrelse kører enheden med den højeste blæserhastighed! For at kunne opnå en optimal kombination af maksimal luftforureningskontrol og minimal baggrundsstøj, anbefaler vi derfor, at du dimensionerer rummets størrelse til ca. 30% mindre end det maksimale mulige, når du planlægger din indsættelse. På denne måde kan enheden også sikre filtrering på et mere støjsvagt ventilatorniveau.

Automatisk tilstand med intelligent styret luftrensning

Ud over den manuelle kontrol af luftrensningsydelsen har AirgoClean® 11 E en smart "Air Quality Sensor", der reagerer i realtid på ændringer i den indendørs luftkvalitet. Den meget følsomme luftkvalitetssensor måler kontinuerligt luftforureningen fra fint støv og pollen og registrerer selv de mindste ændringer med det samme - for derefter at reagere med det samme med en tilpasset luftrensning. Apparatets luft- og filterydelse reguleres automatisk i det omfang, det er nødvendigt for at fjerne partiklerne fra rumluften på kortest mulig tid.

Timer med automatisk slukning

Den let programmerbare timer gør det muligt at indstille en fast driftstid. Antallet af timer indtil automatisk slukning kan indstilles til 1, 2, 4 eller 8 timer. Ligesom din balance mellem arbejde og privatliv kræver, og unødvendige driftstider kan også forhindres.

Stille betjening

Med et støjniveau på max. AirgoClean® 11 E renser rumluften med behageligt stille 43 dB (A). Så stille at du kan falde i søvn og forblive uforstyrret i soveværelset, selv når enheden kører.

AirgoClean® 11 E luftrenser reducerer forureningen af ​​rumluften og beskytter mod luftbårne patogener. Den rent filtrerede rumluft øger trivsel og ydeevne.

Sund boligareal takket være "Triple Protection" filterteknologi

Ved at kombinere tre forskellige filterteknologier filtreres allergener og forurenende partikler samt patogener pålideligt ud af den indendørs luft.

HEPA-filter

Virus, bakterier, pollen, allergener, fine støvpartikler og skimmelsporer op til en størrelse på 0,3 mikrometer elimineres i HEPA-filteret. På grund af den høje separationseffektivitet på 99,97% anvendes filtre i denne filterklasse f.eks. I hygiejnefølsomme laboratorieområder og i fødevareproduktion. De bedste betingelser for at omdanne dine egne fire vægge til en oase af velvære med ren, filtreret, frisk rumluft.

Kulfilter

Ideel til kæledyrsejere. Det afprøvede HEPA-filter med et integreret kulfilter (bestående af kulstof) neutraliserer effektivt forurenende stoffer og dyrelugt såsom hundelugt (lugten af ​​pelsnæs), hunde- eller katteurin effektivt fra den omgivende luft.

DACRON®-Forfiltrer

DACRON® er et navn på syntetisk fremstillede kontinuerlige filamenter fremstillet af polyester, der er ideel egnet som forfilter til luftrensning på grund af deres særligt allergineutrale egenskaber. De syntetiske fiberforfilter, der er fremstillet med det, er særligt rivebestandige, holdbare og vandafvisende. Det syntetiske fiberfilter filtrerer allerede pålideligt let til medium lugt, groft husstøv og dyrehår fra rumluften.

Hurtig og nem filterskift

Hurtigt udskiftning af de færdigmonterede filtre er lige så let som betjening af AirgoClean® 11 E. Enhedsdækslet kan fjernes med den ene hånd uden værktøj, så præ-, kulstof- og HEPA-filtre kan inspiceres visuelt og udskiftes om nødvendigt.

Ren luft for et sundere liv, mere velvære og øget ydeevne - AirgoClean® 11 E luftrenser gør det muligt.

Effektiv til:

 • Pollen- og kæledyrsallergener
 • Rester af fint støv, husstøv og støvmider
 • Virus, bakterier og skimmelsporer
 • Cigaretrøg og ubehagelig lugt


Fordele ved praksis:

 • 3-i-1-rumsluftfiltersystem med HEPA-filter, kulfilter og DACRON®-forfilter
 • Effektiv HEPA-filtrering af suspenderede partikler og forurenende stoffer
 • Tre-trins luftkvalitetsvisning i LED-farver (grøn, blå, rød)
 • Velegnet til fuldautomatisk luftrensning i rum op til 38 m³
 • Rengøringsvolumen maks. 120 m³ / h
 • 3 blæserhastigheder
 • Kompakt og kraftfuld med nem betjening
 • Ukompliceret, hurtig filterskift
 • Automatisk tilstand
 • Filterindikatorlampe
 • Støjsvag: max. 43 dB (A)
 • Lavt energiforbrug
 • Allergivenlig
 • Tekniske data
  Generelt
    Varenummer 1.580.001.011
  Luftmængde
    Egnet til rum op til [m²/m³] 15 m² /38 m³
    Trin 1 [m³/h] 42
    Trin 2 [m³/h] 72
    Trin 3 [m³/h] 120
  Elektriske værdier
    Nettilslutning 100 - 240 V/50 - 60 Hz
    Effektforbrug [kW] 0,011
    Nominelt strømforbrug [A] 1
  El-tilslutning
    Tilslutningsstik CEE 7/16
    Kabellængde [m] 1,5
  Støjværdier
    Trin 1 - Afstand 1 m [dB(A)] 25
    Trin 2 - Afstand 1 m [dB(A)] 34
    Trin 3 - Afstand 1 m [dB(A)] 43
  Ventilator
    Aksial
    Radial
    Blæsertrin 3
  Dimension
    Længde (uden emballage) [mm] 240
    Bredde (uden emballage) [mm] 240
    Højde (uden emballage) [mm] 335
  Vægt
    (uden emballage) [kg] 2
  Udstyr, kendetegn og funktioner
  Udstyr:
    Air quality sensor
    Visning af luftkvalitet
    On / off switch
    Membrane keys
    Digital-display
    Operating control lamp
    Støvsensor
    Timer-funktion
    Ionisering
    Emission of negative ions
    Automatisk drift
    Filter cleaning indicator
    Ventilationsfunktion
    Turbo mode
  Filterskiftindikator
    Hovedfilter
    Forfilter
  Filter
    Forfilter Synthetic fibre
    Svævestoffilter HEPA carbon filter
    Filtereffektivitet 99,97%
  Mobilitet
    Fødder

   Standardudstyr

   Ekstraudstyr

   Fås ikke

 

Hotline:

+49 2452 962-450

Mandag – Torsdag: kl. 8:00 – 17:30

Fredag: kl. 8:00 – 17:00