Design-Luftrenser AirgoClean® 170 E

Produktnummer 1580001039
Du sparer: 645.31 kr
kr 2.051,20 kr 1.405,89 Inkl. moms

Vis nettopris

Design-Luftrenser AirgoClean® 170 E

Fuldautomatisk 360 ° HEPA-beskyttelse mod luftbårne suspenderede partikler / forurenende stoffer, bakterier og allergener - med realtidsmåling af luftkvalitet
Allround ren luft derhjemme og på arbejdspladsen

Vi bruger op til 90 procent af vores tid indendørs og afhængigt af søvnmønstre og alder mellem 6 og 12 timer om dagen i soveværelset. Vores egne fire vægge er vores beskyttede rum, som vi ønsker at trække os tilbage og føle os godt til. Uden at skulle frygte luftbårne påvirkninger på vores helbred. Grund nok til at give luftkvaliteten derhjemme med den intelligente AirgoClean® 170 E den opmærksomhed, den fortjener, og for at sikre ren luft at trække vejret ind og dybt.

Hygiejnisk luft er hjørnestenen i vores helbred. Ren luft kan dog ikke tages for givet.

Allergener og forurenende stoffer såsom bakterier, vira, fint støv, skimmelsporer, støvmider, skæl fra dyr, lugt og flygtige organiske forbindelser forurener luften i beboelsesrum og på arbejdspladsen. En yderligere komplicerende faktor er, at selv luften udenfor mange steder har et højt niveau af fin støvforurening. Disse små partikler med en diameter på mindre end 2,5 mikrometer (PM2,5) kommer ind i indvendige rum gennem vinduer og døre og kommer ind i menneskekroppen gennem vejrtrækning. Talrige undersøgelser viser, at disse nanopartikler kan føre til helbredsproblemer.

AirgoClean® 170 E luftrenser forbyder usund indeluft fra dit liv.

Beskyt dig selv og dine kære med HEPA-filtreret ren luft, der er 99,7% fri for skadeligt ophængt stof. Fuldautomatisk takket være avancerede luftkvalitetssensorer, hvormed indeklimaet kontinuerligt måles og ændringer genkendes - for derefter at modvirke dette med en intelligent reguleret luftrensningstjeneste. Den fem-trins justerbare blæser med en maksimal luftcirkulation på 350 m³ / h muliggør en mærkbar forbedring af luftkvaliteten i rum op til 42 m².

360 ° luftrensning med "Triple Protection" HEPA-filterteknologi

Tidløst elegant i et tyndt designhus udstyret med et meget effektivt HEPA-filtersystem i beskyttelsesklasse E12 inklusive DACRON®-forfilter og kulfilter, AirgoClean® 170 E mobil luftrenser giver en klar erklæring, når det gælder forbedring af indeklimaet. Det cylindriske enhedsdesign med 360 ° luftindtag muliggør fleksibel installation næsten hvor som helst. Aerodynamisk formede luftdeflektorer ved luftudgangen garanterer en optimal luftfordeling af den rensede luft. De spiralformede lameller er ikke kun en attraktiv designaccent, men tvinger også turbulensen og dermed fordelingen af ​​ren luft gennem rummet. Et tre-trins PM2.5 farvedisplay informerer dig i realtid om luftkvaliteten i rumluften omkring dig.Komfortfunktionerne i AirgoClean® 170 E afrundes af en turbotilstand til hurtig ventilation af rummet, hvilket lover særlig hurtig og effektiv rengøring af indendørsluften i akutte situationer. Derudover har komfortluftrenseren en nattilstand med en lyddæmpende ventilatorfunktion, en filterskiftindikator i det dæmpbare LED-digitale display og en hukommelsesfunktion, der gemmer de sidste indstillinger for enheden efter et strømsvigt.

Farvet luftkvalitetsdisplay med visning af PM2.5-værdien

Tre-trins luftkvalitetsvisning af AirgoClean® 170 E gør den ellers usynlige luftkvalitet synlig. Ud over den numeriske visning af PM 2,5-værdien (antal fine støvpartikler <2,5 µm) angiver et optisk display med farvede LED-lys renheden af ​​den omgivende luft:

Ventilationshastigheden og den tilhørende luftrensningsydelse reguleres i automatisk tilstand i henhold til luftkvaliteten:

grøn: Fremragende luftkvalitet PM2,5-værdi 0 - 35
blå: God luftkvalitet PM2,5-værdi 36-116
rød: PM2,5-værdi for dårlig luftkvalitet> 116


Hvad betyder PM2.5-værdien?

PM2.5 består af respirabelt fint støvpartikler med en diameter på mindre end 2,5 µm. På grund af deres lille størrelse betragtes disse fine partikler som en sundhedsrisiko, da de trænger dybere ind i luftvejene, det kardiovaskulære system og hjernen, forbliver der og forårsager skade. I REHIVAAP-projektet kommer WHO til den konklusion, at fint støv blandt andet kan føre til arteriosklerose, forringe fødsler og forårsage luftvejssygdomme hos børn.

Ren, filtreret rumluft øger livskvaliteten og velvære

God og ren luft er afgørende for vores helbred. Lad ikke kontrollen med denne vitale byggesten være tilfældig. Det elegante design luftrenser AirgoClean® 170 E overvåger luftkvaliteten døgnet rundt og giver dig friheden til at nyde det sunde liv med fuld ånde.

Anvendelsesområder og rumstørrelser:

Filtrering af fint støv, pollen og dyrehår (CADR):GVelegnet til rum op til 42 m² / 105 m³.Trotec anbefaling* 32 m² / 80 m³

Virusfiltrering SARS-CoV-2 og generel infektionsbeskyttelse (influenza, forkølelse, mæslinger osv.):Med 6 luftudskiftninger (kontor, mødelokaler) velegnet til rum op til max. 23 m² / 57 m³.Trotec anbefaling* 17 m² / 42 m³.Med 10 luftudskiftninger (praksis, behandlingsrum) egnet til rum op til max. 14 m² / 35 m³.Trotec anbefaling* 11 m² / 27 m³.Bemærk: Med den maksimale rumstørrelse kører enheden med den højeste blæserhastighed! For at kunne opnå en optimal kombination af maksimal luftforureningskontrol og minimal baggrundsstøj, anbefaler vi derfor, at du dimensionerer rummets størrelse til ca. 30% mindre end det maksimale mulige, når du planlægger din indsættelse. På denne måde kan enheden også sikre filtrering på et mere støjsvagt ventilatorniveau.
 * Ved reklame annonceres den maksimale værdi normalt som "anbefalet rumstørrelse". For at opnå en god kombination af luftforureningskontrol og baggrundsstøj er de af os anbefalede rumstørrelser baseret på et maksimalt lydniveau på 37 dB (A).


Intelligent styret luftrensning i fuldautomatisk tilstand

Ud over den manuelle kontrol af luftrensningsydelsen i 5 trin, har AirgoClean® 170 E en smart "Air Quality Sensor", der reagerer i realtid på en ændring af den indendørs luftkvalitet. Den meget følsomme luftkvalitetssensor måler kontinuerligt partikelbelastningen og genkender selv de mindste ændringer med det samme - for derefter at reagere med det samme med en tilpasset luftrensning. Enhedens luft- og filterydelse reguleres fuldstændigt automatisk i det omfang, det er nødvendigt for at fjerne de suspenderede partikler fra rumluften på kortest mulig tid.

Turbo-tilstand

Turbotilstanden bruges især til hurtig ventilation af rummet, hvor det f.eks. Kræves særlig hurtig og effektiv rengøring af indeluften i akutte situationer. Luften renses hurtigt til et optimalt niveau med den højeste blæserhastighed. På denne måde kan luften i møde-, pause- eller opholdsrum rengøres til et godt kvalitetsniveau hurtigt og nemt. Allergikere, der åbner vinduet for at ventilere, har filtreret pollen eller støv fra luften inden for få minutter. I Turbo-tilstand i AirgoClean® 170 E fjernes luftbårne forurenende stoffer og suspenderet materiale fra rumluften med den højeste luftrensningsydelse gennem det højeste ventilationsniveau, og disse rengøres til et optimalt niveau.

Næsten lydløs drift i nattilstand

Nattilstanden med dæmpet belysning muliggør rent filtreret rumluft, selv under søvn. Luftstrømmen justeres automatisk til søvnbehovet, og luftudgangen reguleres til det laveste ventilationsniveau.

AirgoClean® 170 E luftrenser beskytter mod luftbårne sygdomme. Den rene, filtrerede rumluft øger trivsel og ydeevne.

Aerodynamisk formede luftudløbsribber

De aerodynamisk formede afgangslameller på AirgoClean® 170 E sikrer effektiv friskluftfordeling i det indre, hvilket fører til en behagelig og trækfri luftudveksling. Mens konventionelle luftrensere kun blæser den filtrerede luft lodret ind i rummet, fordeler AirgoClean® 170 E den rene, rene luft jævnt i alle retninger af rummet. Takket være de vandret roterede lameller strømmer ren luft gennem store områder af den omgivende luft.

Sund boligareal takket være "Triple Protection" filterteknologi

Ved at kombinere tre forskellige filterteknologier filtreres allergener og skadelige partikler samt patogener pålideligt ud af den indendørs luft.

DACRON®-Forfiltrer

DACRON® er et navn på syntetisk producerede kontinuerlige filamenter fremstillet af polyester, der takket være deres særligt allergineutrale egenskaber er ideel egnet som forfilter til luftrensning. De syntetiske fiberfilter, der er fremstillet med det, er særligt rivebestandige, holdbare og vandafvisende. Det syntetiske fiberfilter filtrerer allerede pålideligt let til medium lugt, groft husstøv og dyrehår fra rumluften

Carbon-filter

Ideal für alle Raucher ist der zusätzliche Carbon-Filter bestehend aus Kohlenstoff. Dieser Aktivkohle-Filter neutralisiert neben Schadstoffen insbesondere Tabakgerüche, Haustiergerüche, Küchengerüche, Rauchgerüche sowie Formaldehyd- und Lösungsmittelgerüche effektiv aus der Umgebungsluft. Für eine saubere Luft – ohne unangenehme Gerüche.

HEPA-filter

I HEPA-filteret i filterklasse E12 elimineres pollen, allergener, fine støvpartikler, bakterier, vira, støvmiderester og skimmelsporer op til en størrelse på 0,3 mikrometer. På grund af den høje adskillelsesgrad på 99,7% anvendes filtre i denne filterklasse f.eks. I hygiejnefølsomme laboratorieområder og i fødevareproduktion. De bedste betingelser for at omdanne dine egne fire vægge til en oase af velvære med ren, filtreret, frisk rumluft.

Hurtig og nem filterskift

Hurtigt udskiftning af de færdigmonterede filtre er lige så let som betjening af AirgoClean® 170 E. Enhedsdækslet kan fjernes med den ene hånd uden værktøj, så for-, kulstof- og HEPA-filtre kan inspiceres visuelt og udskiftes om nødvendigt.

Ren luft for et sundere liv, mere velvære og øget ydeevne - AirgoClean® 170 E luftrenser gør det muligt.

Effektiv til:

 • Pollen- og kæledyrsallergener
 • Rester af fint støv, husstøv og støvmider
 • Virus, bakterier og skimmelsporer
 • Cigaretrøg og ubehagelige lugte


Fordele ved praksis:

 • Tre-trins rumluftfiltersystem med DACRON® forfilter, kulfilter og HEPA-filter i filterklasse E12
 • Effektiv HEPA-filtrering af suspenderede partikler, forurenende stoffer, bakterier og lugt
 • Tre-trins luftkvalitetsvisning som numerisk PM2.5-værdi i LED-farver (grøn, blå, rød)
 • Velegnet til fuldautomatisk luftrensning i rum op til 105 m³
 • Rengøringsvolumen max. 350 m³ / h
 • 5 blæserhastigheder med omskiftelig turbofunktion
 • Kompakt og kraftfuld med nem betjening
 • Ukompliceret, hurtig filterskift
 • Automatisk tilstand
 • Hukommelsesfunktion
 • Filterindikatorlampe
 • Nattilstand (hviskestille)
 • Lav støj: maks. 50 dB (A)
 • Lavt energiforbrug
 • Allergivenlig


Tekniske data
Generelt
  Varenummer 1.580.001.039
Luftmængde
  Egnet til rum op til [m²/m³] 42 m² /105 m³
  Trin 1 [m³/h] 123
  Trin 2 [m³/h] 195
  Trin 3 [m³/h] 263
  Trin 4 [m³/h] 320
  Trin 5 [m³/h] 350
Elektriske værdier
  Nettilslutning 220 - 240 V/50 - 60 Hz
  Effektforbrug [kW] 0,025
  Nominelt strømforbrug [A] 0,11
El-tilslutning
  Tilslutningsstik CEE 7/16
  Kabellængde [m] 1,25
Støjværdier
  Trin 1 - Afstand 1 m [dB(A)] 20
  Trin 2 - Afstand 1 m [dB(A)] 27
  Trin 3 - Afstand 1 m [dB(A)] 37
  Trin 4 - Afstand 1 m [dB(A)] 41
  Trin 5 - Afstand 1 m [dB(A)] 50
Ventilator
  Aksial
  Radial
  Blæsertrin 5
Dimension
  Længde (uden emballage) [mm] 292
  Bredde (uden emballage) [mm] 292
  Højde (uden emballage) [mm] 663
Vægt
  (uden emballage) [kg] 6,5
Udstyr, kendetegn og funktioner
Udstyr:
  Air quality sensor
  Visning af luftkvalitet
  On / off switch
  Touchscreen
  Digital-display
  Støvsensor
  Memory-funktion
  Automatisk drift
  Natmodus
  Turbo mode
  Filter cleaning indicator
  Operating control lamp
Filterskiftindikator
  Hovedfilter
  Forfilter
Filter
  Forfilter Synthetic fibre
  Svævestoffilter HEPA carbon filter
  Filtereffektivitet 99,70%
Mobilitet
  Fødder

 Standardudstyr

 Ekstraudstyr

 Fås ikke

 

Hotline:

+49 2452 962-450

Mandag – Torsdag: kl. 8:00 – 17:30

Fredag: kl. 8:00 – 17:00