Design loftvarmer IR 1500 SC

Produktnummer 1410003810
Du sparer: 441.80 kr
kr 1.066,42 kr 624,62 Inkl. moms

Vis nettopris

Design loftvarmer IR 1500 SC

1.500 watt infrarødt loftsvarmer i høj kvalitet med tre opvarmningsniveauer til terrasse, balkon eller pavillon - med fjernbetjening
Den stilfulde opvarmningsløsning til kølige aftener

Med den infrarøde loftsvarmer IR 1500 SC kan du nyde sommertemperaturer året rundt på din terrasse eller balkon. Så du kan sidde behageligt udenfor selv ved køligere udetemperaturer, anbefales designerstrålevarmeren som en elegant varmekilde til en forlængelse af sommeren. På samme måde muliggør den sprøjtsikre infrarøde varmeapparat af eloxeret aluminium en mærkbar stigning i kunderne og momsalg på de overdækkede uderum i cateringfirmaerne. Fordi gæster ofte foretrækker sæderne i den udendørs spiseplads, selv når solen mangler.

Tretrins komfort med et tryk på en knap - inklusive fjernbetjening

Uanset hvor der kræves hurtig og behagelig øjeblikkelig varme i det overdækkede udendørsareal - den forholdsvis blændfri kulstofvarmesiral fra IR 1500 SC giver behagelig infrarød varme i tre omskiftelige opvarmningsniveauer (500 W / 1.000 W / 1.500 W) med et tryk på en knap. Opvarmningsintensiteten styres bekvemt ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Nyd 360 ° allround varme

Den 1,5 kg lette infrarøde varmeapparat kan monteres i loftet, på terrassetag eller teltstillads i et par lette trin med den inkluderede 50 cm lange rustfri stålkæde, selv uden brug af en tekniker. Ud over det elegante sorte design scorer loftets spotlight med kraftig og energibesparende infrarød opvarmningsteknologi. Det op til 1.500 watt carbon infrarøde rør giver øjeblikkelig varme jævnt udstrålt i alle retninger for et område på ca. 10 m² uden forvarmning. Denne behagelige infrarøde varme kan mærkes straks på huden uden først at opvarme den omgivende luft og helt uden irriterende lugt eller støj.

Strålevarmeren er beskyttet mod stænkvand og indtrængen af ​​fremmedlegemer i henhold til beskyttelsesklasse IP34. For yderligere sikkerhed er opvarmningsrøret afskærmet mod utilsigtet kontakt med et beskyttelsesgitter. Dette er ideelle forhold for at tilbringe lange aftener under stjernehimmelen med dine kære eller venner - og samtidig behagelige sommertemperaturer.

Klar til installation komplet sæt:
Installeret i loftet på ingen tid


Med sit 1,8 m lange strømkabel med Schuko-stik (CEE 7/7) kan loftets spotlight let tilsluttes stikkontakten og leveres med alle de nødvendige monteringsdele til hurtig og sikker loftsmontering:

 • 2 x Fastgør krogen
 • 1 x Fastgørelseskæde (50 cm)
 • 3 x Kabelbindere


Direkte varme baseret på solens princip

Det relativt blændingfrie kulstofinfrarøde rør i IR 1500 SC genererer varme efter det naturlige princip om solstråling. Og dette er især energieffektivt, da en stor del af den anvendte energi omdannes til direkte varme. Det er ikke den omgivende luft, der opvarmes, men genstande og mennesker i umiddelbar nærhed af den infrarøde radiator absorberer den strålende varme, opbevarer den og frigiver den også tilbage i miljøet som sekundær stråling.

Varmen distribueres lydløst og uden at støvet hæves af en ventilator, hvilket betyder, at astmatikere og allergikere kan trække vejret frit og i umiddelbar nærhed af den strålevarmer.

Umiddelbart tilgængelig varme til en række udendørs applikationer

Uanset om du har brug for en bestemt varmekilde til altanen, den overdækkede terrasse, havepaviljongen eller den udendørs catering: Den høje kvalitet IR 1500 SC loftvarmer passer stilfuldt til enhver atmosfære og sikrer behagelig og målrettet varmefordeling i det beskyttede udendørs område. Den infrarøde varme udvikler sig straks efter, at du har tændt enheden via tænd / sluk-kontakten med betjenings kontrollampen. Når du har nydt den hyggelige varme under den praktiske loftsvarmer, vil du snart ikke længere savne den hurtige varmekilde!

Praktiske fordele:

 • Infrarød varme uden forvarmning
 • Høj kvalitet kulstofinfrarødt rør
 • Ensartet allroundvarme i op til 10 m²
 • 3 opvarmningsniveauer: 500 W / 1.000 W / 1.500 W
 • IR fjernbetjening og tænd / sluk-kontakt med betjeningsindikatorlampe
 • Sprøjtsikker (beskyttelsesklasse IP34) til overdækkede udendørsarealer
 • Beskyttelsesgitter mod berøring af varmeslangen
 • Elegant sort hus lavet af anodiseret aluminium
 • Bare hængende, tilslut og nyd varmen
 • Ren, ikke-kondenserende, lugtfri og lydløs
 • Intet støv hvirvler op, derfor egnet til allergikere
 • Energieffektiv
 • Tekniske data
  Generelt
    Varenummer 1.410.003.810
  Varmeydelse
    i [W] 1.500
    Trin 1 [kW] 0,5
    Trin 2 [kW] 1
    Trin 3 [kW] 1,5
    IP-kapslingsklasse IP34
  Elektriske værdier
    Nettilslutning 220 - 240 V/50 - 60 Hz
    Nominelt strømforbrug [A] 6,5
  El-tilslutning
    Tilslutningsstik CEE 7/7
    Kabellængde [m] 1,8
  Husudførelse
    Aluminium
  Dimension
    Længde (uden emballage) [mm] 420
    Bredde (uden emballage) [mm] 420
    Højde (uden emballage) [mm] 240
  Vægt
    (uden emballage) [kg] 1,5
  Udstyr, kendetegn og funktioner
  Funktioner og udstyr
    Infrarød fjernbetjening
    ON-/OFF-kontakt
    Driftsindikatorlampe
    Timer-funktion
    Vægmontage
    Loftmontage
    Stativ

   Standardudstyr

   Ekstraudstyr

   Fås ikke

 

Hotline:

+49 2452 962-450

Mandag – Torsdag: kl. 8:00 – 17:30

Fredag: kl. 8:00 – 17:00