Design parkeringsvarmer IRS 2020

Produktnummer 1410003930
Du sparer: 711.63 kr
kr 1.805,01 kr 1.093,38 Inkl. moms

Vis nettopris

Design parkeringsvarmer IRS 2020

Den elegante opvarmningsløsning: fleksibel halogen infrarød varmeapparat lavet af aluminium og rustfrit stål til terrasser, altaner og restauranter
Forlæng i stil med sommeren

Selv den længste sommer kommer til en ende. Så du kan bruge hjemmebalkongen eller den overdækkede terrasse, selv i overgangsperioder eller endda året rundt, anbefales det æstetiske designvarmer IRS 2020 lavet af høj kvalitet aluminium og rustfrit stål som en fleksibel varmekilde. Og til hyggelige grill- eller havefester er den tynde infrarøde varmeovn den praktiske og optisk særlig attraktive opvarmningsløsning. På samme måde muliggør den robuste og sprøjtsikre halogenvarmer i cateringvirksomheder en markant stigning i kunderne udendørs. Selv når der ikke er sol og især i tidspunkter, hvor mange gæster foretrækker pladserne i den udendørs spiseplads.

Det stilfulde design af den høje kvalitet strålevarmer passer perfekt til enhver atmosfære. Den svampeformede reflektor og basen er lavet af matskinnende aluminium, den højdejusterbare teleskopstang er lavet af rustfast rustfrit stål.

To-trins allround komfort med et tryk på en knap

Sammenlignet med gasdrevne strålevarmere tilbyder den infrarøde varmeapparat, som er behageligt let og energibesparende, to kraftige opvarmningsniveauer (1.000 W / 2.000 W). De to integrerede 1.000 watt halogen infrarøde rør giver hver ensartet allround varme uden forvarmning. Følte øjeblikkeligt på huden uden først at opvarme den omgivende luft og helt uden irriterende lugt eller støj. Dette er ideelle forhold for at tilbringe stjerneklar nætter udendørs ved behagelige, behagelige temperaturer og for at udvide sommerfølelsen.

Trinløst højdejusterbar på kort tid

Når man taler om forlængelse: det trinløse højdejusterbare teleskoprør med en praktisk drejelås gør det muligt at justere bjælkehøjden fra 1,94 m til 2,09 m efter behov. På denne måde kan enheden tilpasses individuelt til den specifikke anvendelse ved stående borde, siddegrupper eller liggestole.

Sid udenfor om aftenen

De to højkvalitets halogeninfrarøde rør i IRS 2020 genererer varme efter det naturlige princip om solstråling. Og dette er især energieffektivt, da en stor del af den anvendte energi omdannes direkte til varme. Det er ikke den omgivende luft, der opvarmes, men genstande og mennesker i umiddelbar nærhed af den infrarøde varmeovn absorberer den strålende varme, opbevarer den og frigiver den også tilbage i miljøet som sekundær stråling.

Varmen distribueres lydløst og uden at støvet hæves af en ventilator, hvilket betyder, at astmatikere og allergikere kan trække vejret frit og indånde frit i umiddelbar nærhed af den strålende varmeovn - i lange, hyggelige og ubekymrede aftener udendørs!

Sikkerheden kommer først: med en vippekontakt og beskyttelsesgitter

Nogle gange er det især turbulent i selskab med sprudlende gæster, kæledyr eller børn, der løber rundt. Hvis hjælpevarmeren skulle begynde at svinge på trods af sin stabile aluminiumsbund, afbryder den integrerede vippekontakt straks strømforsyningen til varmeelementet.

Strålevarmeren er beskyttet mod stænkvand og indtrængen af ​​fremmedlegemer i henhold til beskyttelsesklasse IP34. For yderligere sikkerhed er varmerøret udstyret med et beskyttelsesgitter mod utilsigtet kontakt. Så du har altid den gode følelse af, at alt er helt sikkert.

Designet infrarød varmeapparat IRS 2020 leveres delvis samlet. Pak det bare ud, saml det i bare et par enkle trin, tilslut det 1,75 meter lange strømkabel med et Schuko-stik (CEE 7/7), og det slanke varmeelement giver dig behagelig varme i dejlige timer i den friske luft.

Praktiske fordele:

 • Infrarød varme uden forvarmning
 • Infrarøde rør i høj kvalitet
 • Ensartet all-round varme
 • 2 opvarmningsniveauer: 1.000 W / 2.000 W
 • Sprøjtsikker (beskyttelsesklasse IP34) til overdækkede udendørsarealer
 • Beskyttelsesgitter mod berøring af varmeslangen
 • Elegant design: reflektor og base lavet af aluminium, teleskoprør af rustfast rustfrit stål
 • Trinløs højdejusterbar fra 194 til 209 cm
 • Skift switch integreret i enheden
 • Intet støv hvirvler op, derfor egnet til allergikere
 • Energieffektiv


Tekniske data
Generelt
  Varenummer 1.410.003.930
Varmeydelse
  Trin 1 [kW] 1
  Trin 2 [kW] 2
Elektriske værdier
  Nettilslutning 220 - 240 V/50 - 60 Hz
  Nominelt strømforbrug [A] 8,7
  Anbefalet sikring [A] 10
  Effektforbrug [kW] 2
El-tilslutning
  Tilslutningsstik CEE 7/7
  Kabellængde [m] 1,75
Husudførelse
  Stainless steel (telescopic rod)
Sikkerhedselement
  IP-kapslingsklasse IP34
Dimension
  Længde (uden emballage) [mm] 590
  Bredde (uden emballage) [mm] 590
  Højde (uden emballage) [mm] 2.090
Vægt
  (uden emballage) [kg] 11,5
Udstyr, kendetegn og funktioner
Funktioner og udstyr
  On / off switch
  Væltesikring
  Antal varmetrin 2
  Nem betjening
  Omgående opvarmning vha. direkte infrarød varme
  Number of halogen heating elements 2
  Ingen spredning af støv (egnet til allergikere)
  Lugt- og støjfri drift
Mobilitet
  Fod

 Standardudstyr

 Ekstraudstyr

 Fås ikke

 

Hotline:

+49 2452 962-450

Mandag – Torsdag: kl. 8:00 – 17:30

Fredag: kl. 8:00 – 17:00