Trådløs opretstående støvsuger VC 150 E

Produktnummer 4655000020
Du sparer: 938.10 kr
kr 1.640,85 kr 702,75 Inkl. moms

Vis nettopris

Trådløs opretstående støvsuger VC 150 E2-i-1 smart kombination: ledningsfri støvsuger og kompakt håndholdt støvsuger med kraftfuld cyklonteknologi, HEPA-filter og LED-spotlights
Stærk ydeevne for stærke sugeresultater

Et elektrisk apparat må ikke mangle i nogen husstand: støvsugeren! Fordi den praktiske hjælper altid er der, når det kommer til daglig rengøring af overflader eller intensiv rengøring af dybtliggende snavs i tæpper. I modsætning til ledninger er en trådløs støvsuger hurtigere at håndtere og klar til brug hvor som helst. Trotec VC 150 E trådløs opretstående støvsuger giver en anden fordel: Afhængigt af formålet kan den konverteres fra en opretstående støvsuger til en lille håndholdt støvsuger på ingen tid.

Trådløse håndholdte støvsugere er ideelle til rengøring af borde, stole, bilsæder, polstrede møbler, tastaturer eller arbejdsflader i køkkenet - ideelle f.eks. B. til pollen, fnug, støv, krummer, dyrehår eller resterne af sukkerposen, der ved et uheld er faldet over. For at rengøre rummet skal du blot slutte den håndholdte støvsuger til sugeslangen i mat aluminium, der er inkluderet i sættet, og du har det rigtige værktøj i en rygvenlig størrelse på 111 cm. Med håndtagsforlængeren kan du let støvsuge under møbler eller på svært tilgængelige steder som i loftet - fordi dette er en leg med 2,6 kg letvægt.

Uanset om det er håndstøvsuger - takket være den trådløse betjening og den lave vægt har du altid fuld bevægelsesfrihed, maksimal fleksibilitet og maksimal manøvredygtighed på arbejdspladsen. Den kraftige støvsuger kan bruges på tørre overflader i hjemmet eller i bilen såvel som på hårde gulve, fliser og til dyb rengøring på alle tæpper. Gulvdysen på VC 150 E er udstyret med en elektrisk turbobørsterulle, der trænger ind i alle vinkler gennem en elastisk samling i en sugevinkel på op til 130 °. Sugintensiteten kan reguleres i 2 effektniveauer til behovsbaseret rengøring.

Li-ion-batteristrøm til 40 minutters konstant sugekraft

Når det er fuldt opladet, sørger det kraftige 25,2 V lithium-ion-batteri (2 Ah) for konstant høj sugeeffekt i 40 minutter i kontinuerlig drift. Med 2-trins batterikapacitetsvisning har du altid et øje med opladningsstatus. Takket være Li-Ion-batteriteknologien af ​​høj kvalitet er der hverken hukommelseseffekter eller selvudladninger. Gulvdysen er udstyret med fire LED-lamper i frontområdet, hvor mørke områder under sofaen eller under skabe kan belyses perfekt. Leveringsomfanget inkluderer en håndholdt støvsuger, en strømforsyningsenhed, en polstring, møbler- og sprækkedyse, en elektrisk gulvdyse, et aluminiumsforlængerrør og en opsætningsstation. Takket være sin pladsbesparende form kan VC 150 E nemt opbevares hvor som helst.

Cyklonteknologi - suger som en hvirvelvind

Den taskløse Trotec VC 150 E trådløse støvsuger er udstyret med kraftig cyklonteknologi. Princippet bag det er næsten selvforklarende, fordi en "cyklon" er et andet ord for "cyklon" i meteorologien. Cyklonteknologi fungerer også som en lille orkan: Luften suges ind i en kegle via en cylinder, det indeholdte støv presses udad af centrifugalkræfter, det tunge støv og snavspartikler sænkes ned og falder ned i støvopsamleren. Den rensede luft trækkes ud og føres tilbage i udeluften. Finstøv og mikroorganismer opsamles i et specielt filter - HEPA-filteret.

Med et meget effektivt HEPA-filter

Den engelske forkortelse HEPA-Filter står for High-Efficiency Particulate Air-Filter, som oversættes som "meget effektivt partikelseparationsfilter". VC 150 E støvsugeren har et kraftfuldt 5-lags HEPA-filtersystem, der pålideligt adskiller 99 procent af alt suspenderet stof, fine støvpartikler, bakterier, pollen, dyrehår og allergener fra luften, der suges ind og ikke frigiver dem tilbage i rumluften. En forestilling plus, der især glæder allergikere. Når det er tørt, kan filteret rengøres hurtigt og nemt for at fjerne snavsrester.

Poseløs, hygiejnisk og let at tømme

Den innovative cyklonfilterteknologi sikrer, at støvsugeren fungerer uden støvposer. Og fordi du ikke længere har brug for dyre støvposer, sparer du penge over enhedens lange levetid. Den store støvbeholder med en kapacitet på 650 ml tørt snavs kan tømmes hurtigt og let: Hold beholderen med åbningen nedad over en skraldespand, tryk på udløserknappen, og bundklappen åbnes automatisk. Du kommer hverken i kontakt med snavs eller er nødt til at række ud i snavs med din hånd. Den gennemsigtige plastbeholder kan let skylles ud med rent vand. Da HEPA-filteret ikke bør komme i kontakt med vand, kan du nemt fjerne det, inden du rengør opsamlingsbeholderen vådt.

Praktisk håndholdt støvsuger og adræt opretstående støvsuger

Alle ved det: Morgenen efter festen kan du finde kiks og salte kiksekrummer ved siden af ​​konfettiuddrag på alle siddepladser og overflader. I stedet for besværligt at samle dem med håndbørsten, skal du blot støvsuge med den håndholdte enhed, og det ser hurtigt ud som om der ikke var sket noget igen. Eller endelig gøre de vanskeligt tilgængelige områder i bilen rene igen? Dette er ikke noget problem med den smidige og smidige håndstøvsuger. Rengør lejligheden grundigt uden at skulle skubbe sofaen frem og tilbage eller flytte tunge møbler - med det lodrette støvsuger kan du let komme ind i det længste hjørne. Den elektriske turbodyse sikrer pålideligt renhed på tæpper, parket og fliser. Og med de lyse lysdioder på gulvdysen kan de mørkeste hjørner let belyses for et fremragende sugeresultat uden snavsrester. Takket være den fleksible gulvdysesamling kan du bruge sugerøret f.eks. B. kør det helt fladt under sofaen og rengør det grundigt igen.

Enkel komplet rengøring takket være specielle dyser

Hvis du ikke kun ønsker at fjerne overfladisk snavs under rengøringen, men også ønsker at erklære krig mod snavs i hemmelighed, udfører de specielle dyser, der er inkluderet i leveringsomfanget til samlinger, hjørner, polstring og møbler, værdifuldt arbejde.

Inkl. Sprækkedyse og polstring / møbeldyse

Med den lange og slidstærke spaltedyse kan smalle steder, vinkler og huller let nås og rengøres - f.eks. B. Samlinger af alle slags, hjørnerne omkring bilsæderne, revner mellem sofapuderne og i lænestole, vinkler i vinduesnicher og faste møbler og meget mere. De bløde børster i polstring og møbeldyse muliggør hurtig og frem for alt blid fjernelse af støv fra skabe, hylder, dørkarme eller loft. Det følsomme interiør er også pålideligt beskyttet ved rengøring af bilinteriøret.

Pladsbesparende stativholder

Når du ikke bruger støvsugeren, skal du blot placere den lodret i det pladsbesparende stativ. De to fastgørelsesdyser kan også monteres pænt her, så du har alt til rådighed til næste brug.

Fordele ved praksis:

 • Kan bruges multifunktionelt som en trådløs pindestøvsuger eller trådløs håndholdt støvsuger
 • 25,2 V lithium-ion-batteri (2 Ah) - uden hukommelseseffekt, uden selvafladning
 • Kraftig sugekraft på alle tørre overflader i to sugeeffektniveauer
 • Effektivt filtersystem med cyklonteknologi
 • Højtydende filter (HEPA) fanger 99% af alle fine partikler
 • Stor støvbeholder med en kapacitet på 650 ml tørt snavs
 • Hurtig og nem tømning af støvbeholderen
 • Vaskbar støvopsamler
 • Høj støvretentionskapacitet
 • Elektrisk gulvdyse med LED-frontlys til belysning af mørke områder
 • Konstant høj sugekraft i op til 40 minutter
 • Fleksibel og manøvredygtig at bruge
 • Betjeningsindikator, batterikapacitetsvisning og sugeeffektdisplay
 • Kompakt design til pladsbesparende opbevaring
 • Fås i farverne hvid (VC 150 E) og antracit (VC 155 E)


Tekniske data
Generelt
  Varenummer 4.655.000.020
Tekniske data
  Effektforbrug [W] 150
  Løbetid maks. [Min.] 40
  Suction power control 2 stages
  Aluminium tube - length [cm] 64
Støvbeholder-kapacitet
  Tør snavs maks. [ml] 650
  Liquids max. [ml]
Støjværdier iht. EN 60745
  Lydtryksniveau Lpa [dB(A)] 70
  Lydeffektniveau Lwa [dB(A)] 80
Husudførelse
  Plast
Elektriske værdier, batteri
  Nominel spænding [V] 25,2
  Batteri - kapacitet [Ah] 2
  Visning af kapacitet tilgængelig
  Batteritype Li-ion
  Battery charging time [h] 6
Oplader
  Nettilslutning 100 - 240 V/50 - 60 Hz
  Udgangsspænding [V] 29,5
  Kabellængde [m] 1,8
  Kapslingsklasse II
Dimension
  Længde (uden emballage) [mm] 230
  Bredde (uden emballage) [mm] 250
  Højde (uden emballage) [mm] 1.112
Vægt
  (uden emballage) [kg] 1,5
Udstyr, kendetegn og funktioner
Funktioner og udstyr
  Vådsugningsfunktion
  Tørsugningsfunktion
  ON-/OFF-kontakt
  Suction power control button
  Button for emptying the container
  LED-lys
  Visning af batterikapacitet
  HEPA-filter
  Vaskbart støvfilter
  Hard bristle roller
  Castors
Standardlevering
Tilbehør, leveringsomfang
  Våddyse
  Fugedyse
  Upholstery and furniture brush
  Forlængerslange Not available
  Aluminium tube
  vægholder
  Mount
  Hand-held vacuum cleaner
  Floor nozzle
  Støvfilter
  HEPA-filter
  MIF filter
  Strømforsyning

 Standardudstyr

 Ekstraudstyr

 Fås ikke

 

Hotline:

+49 2452 962-450

Mandag – Torsdag: kl. 8:00 – 17:30

Fredag: kl. 8:00 – 17:00